Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Malmö


Vandrarhem Malmö. Om du reser till Malmö med en något begränsad reskassa kan det vara en god idé att ta in på något av Malmös trevliga och fräscha vandrarhem. Att ta in på ett vandrarhem är ofta en social form av boende där man träffar människor i samma situation, men vilka man kan utbyta tips på aktiviteter i Malmö. Det är alltid bra om du är ute i god tid när du ska boka in dig på ett vandrarhem i Malmö. När du surfar runt på Internet och letar efter vandrarhem i Malmö kan det vara en god idé att ha en karta över staden framför sig. På så vis kan du enkelt se hur de olika vandrarhemmen i Malmö ligger i förhållande till sevärdheter, shopping och restauranger.

Bilar du ner till Malmö, eller hyr på plats, så ska du alltid förhöra dig om vandrarhemmet kan erbjuda parkeringsplatser. Att ha bilen parkerad i Malmö är i regel ganska dyrt, och denna kostnad är något som man bör ta med i beräkningarna när man letar efter ett vandrarhem i Malmö. En god idé kan vara att skriva ut en detaljerad färdanvisning till vandrarhemmet i Malmö.

Du hittar en detaljerad färdanvisning på sajten Map24. Du fyller endast i din hemadress och adressen till vandrarhemmet i Malmö varpå du får fram en resroute. Under din resa ska du alltid ha numret till vandrarhemmet i Malmö nära till hands. På så vis kan du höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar längs med vägen.  Då du bokar in dig på ett vandrarhem i Malmö så ska du kontrollera vilka regler som gäller ifall du skulle bli tvungen att avboka din resa. Om du avbeställer din vandrarhemsvistelse för nära inpå så finns det en risk att du kommer att få betala för den första natten.

Rut & Ragnars Vandrarhem AB (Spånehusvägen 77) kan erbjuda logi från 160 kronor/natt. Vandrarhemmet ligger i de centrala delarna av Malmö, inte långt från Möllevången. Incheckningen sker mellan 16.00 och 19.00 och utcheckningen innan 11.00. Receptionen på Rut & Ragnars Vandrarhem AB har öppet mellan 08.00-11.00 och 16.00-20.00. För direkt kontakt med Rut & Ragnars Vandrarhem AB i Malmö ringer du 040-611 60 60.

STF Vandrarhem Malmö City (Rönngatan 1) ligger mitt i Malmö, nära Triangeln. Detta vandrarhem kan erbjuda alltifrån enkelrum till rum med sex bäddar. Totalt har STF Vandrarhem Malmö City 157 bäddar. En del av rummen har dusch och toalett, annars finns det faciliteter i korridoren. Detta vandrarhem kan också erbjuda frukostbuffé. Du når STF Vandrarhem Malmö City på telefonnummer 040-611 62 20. Bosses gästvåningar är ett mycket fräscht vandrarhem (Södra Förstadsgatan 110B) som erbjuder ett hemtrevligt boende med personlig service mitt i centrala Malmö. Vandrarhemmet har både rum och lägenheter till överkomliga priser. För direkt kontakt med Bosses gästvåningar ringer du 040-32 62 50.

Något utanför de centrala delarna av Malmö ligger STF Vandrarhem Malmö Eriksfält (Backavägen 18). På detta vandrarhem finns alltifrån en till säxbäddsrum. Samtliga av dessa rum har WC. Vandrarhemmet har totalt 179 bäddar. STF Vandrarhem Malmö Eriksfält kan erbjuda en välsmakade frukostbuffé. För direkt kontakt med STF Vandrarhem Malmö Eriksfält ringer du 040-822 20.

Vandrarhemmet Villa Hilleröd (Ängdalavägen 38) ligger i ett fridfullt område med promenadavstånd in till centrum. Villa Hilleröd kan erbjuda två- till sexbäddsrum, med eller utan toalett och dusch på rummet. Detta vandrarhem kan också bjuda sina gäster en frukostbuffé. Du når vandrarhemmet Villa Hilleröd på telefonnummer 040-26 56 26.