Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Spa Malmö


Spa Malmö. Unna dig något alldeles extra och gå på spa i Malmö. En härlig spa behandling gör att du får slappna av och njuta samt ladda om batterierna. Åsikterna om vad ordet spa kommer ifrån går isär. Vissa hävdar att det kommer från latinets salus per aqua (hälsa genom vatten), medan andra menar att spa kommer från den belgiska kurorten med samma namn. Idag är det flera saker som innefattas i begreppet spa, såsom ansikts- och kroppsvård, mental balans, träning samt hälsosam föda.

Innan du bokar in för en spa-behandling är det alltid en god idé att jämföra de olika aktörerna på marknaden. Läs på om de olika behandlingarna för att se om det verkar vara någon som är extra intressant för dig. Genom att undersöka de olika spa-företagen i Malmö så kan du också få en god uppfattning om det rådande prisläget. Det är alltid bra om du är ute i god tid när du ska boka in dig på en spa-behandling i Malmö. Detta i synnerhet om du tänkt att gå på spa i Malmö tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater.

I regel brukar de olika spa-företagen i Malmö ha mycket bra webbplatser där du kan läsa om de olika behandlingar som erbjuds. Skulle du emellertid vara osäker på vad en viss behandling innebär, eller vilken typ av behandling som skulle passar just dig bäst, så ska du inte tveka att höra av dig till de olika spa-företagen. I samband med ett spa-besök så är det också vanligt att du kan få råd om olika spa-produkter som är välgörande.

Sinnesro SPA-behandlingar i Malmö (Husargatan 3) erbjuder en rad olika behandlingar. Här kan du exempelvis få ta del av olika ansikts- och kroppsbehandlingar, sköna badkurer och vaxning. Om du går in på företagets hemsida kan du fylla i dina kontaktuppgifter och få ta del av Sinnesros nyhetsbrev. För direkt kontakt med Sinnesro SPA-behandlingar i Malmö ringer du 040-30 72 72. På Care Spa (Djärknegatan 21) i Malmö kan du också ta del av ett flertal olika behandlingar. Njut av en avslappnande kurbad en eller chokladmassage. Vidare erbjuds en rad olika hudterapeutsbehandlingar, däribland ansiktsbehandlingar såväl som hårborttagning. Du når Care Spa i Malmö på telefonnummer 040-33 02 19.

Triangelns Kurbad & Hälsocenter (Föreningsgatan 10A) erbjuder bland annat tångbad, ungersk lerkur, kräurter örtbad och aromakur. Företaget erbjuder Tjejträffen, som innebär att grupper om högst åtta personer tillsammans kan ta del av skräddarsydda behandlingar. För direkt kontakt med Triangelns Kurbad & Hälsocenter ringer du 040-23 97 99. En annan aktör på marknaden är mh-spa (Henrik Smithsgatan 15C). Några av de behandlingar som erbjuds är kroppspeeling, spamassage, lerinpackning och ansiktsbehandling. För att boka tid på mh-spa i Malmö ringer du 0731-83 99 00.

Några andra aktörer på marknaden som kan erbjuda spa-behandlingar i Malmö är City Spa Davidshall (Erik Dahlbergsgatan 12), tfn 040-30 46 33; Hälsokällan i Malmö (Norregatan 6), tfn 040-797 58; Nail Me Nagel Spa (Norregatan 12), tfn 040-17 07 40 och Moj Life Make Up Studio & Spa (Drottninggatan 36), tfn 040-10 33 30.