Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Scandic Malmö


Scandic Malmö.  Scandic är en hotellkedja som har profilerat sig på hotell i mellanprisklassen. Förutom Sverige så finns Scandic representerat i Tyskland, Norge, Danmark, Finland, Holland, Finland, Estland och Belgien.  Scandic är en hotellkedja som satsar mycket på att vårda sin miljöprofil. I Malmö finns tre stycken Scandichotell. Dessa är Scandic Kramer (Stortorget 7), Scandic Segevång (Segesvängen) och Scandic S:t Jörgen (Stora Nygatan 35).

Det är alltid en bra idé att vara ute i god tid när man ska boka in sig på något av Malmös Scandichotell. Enklaste sättet att boka i sig på någon av Malmös Scandichotell är att göra det direkt över Internet. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med bokning så ska du alltid ta direkt kontakt med hotellet. Tar du bilen till Malmö så kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till det aktuella Scandichotellet från sajten Map24. När du bokar in dig på ett Scandichotell så kostar det inget extra ifall du har med dig barn upp till 13 år, då de delar rum med vuxen.

Scandic Kramer är ett hotell som ligger mitt i centrala Malmö, vid Stortorget. Hotellet har 113 rum, varav alla utom ett är rökfria. Scandic Kramer kan erbjuda sina gäster ett garage med 17 platser. Här finns också två stycken möteslokaler. På Scandic Kramer har gästerna tillgång till trådlöst Internet. Avståndet från Scandic Kramer till centralstationen är endast 200 meter. Från Scandic Kramer till Malmö Airport är det 30 kilometer. Scandic Kramer är ett hotell som kan erbjuda sina gäster en minibutik.

Efter en lång dag med shoppande, sightseeing eller arbete kan du koppla av och njuta av en utsökt middag på Kramer Gastronomi. Du kan också släcka törsten i hotellets bar. På Scandic Kramer i Malmö finns även en fin relaxavdelning. Ta ett träningspass på gymmet, sola i solariet en varva ner i bastun. För direkt kontakt med Scandic Kramer i Malmö ringer du 040-693 54 00.

Scandic Segevång är ett hotell som ligger något utanför centrala Malmö. Avståndet till city är sex kilometer. Hotellet har 166 rum, varav 153 är rökfria. Hotellet har en parkering med 200 platser. På Scandic Segevång finns också ett flertal mycket fina möteslokaler. Under en vistelse på Scandic Segevång har du mycket goda möjligheter att motionera.

Du kan exempelvis ta en runda på Malmö Burlövs Golfklubb, simma i inomhus- och utomhuspoolen eller träna på gymmet. Vidare kan Scandic Segevång erbjuda boulespel samt utlåning av cyklar och gångstavar. Scandic Segevång har en minibutik. Vidare finns här en trevlig restaurang och en sportbar. Gästerna på Scandic Segevång i Malmö har tillgång till trådlöst Internetuppkoppling. För direkt kontakt med Scandic Segevång ringer du 040-693 45 00.

Scandic S:t Jörgen är ett hotell som ligger mitt i centrala Malmö. Hotellet har 288 rum, varav alla utom två är rökfria. Hotellet har en gästparkering med 90 platser. Scandic S:t Jörgen är en idealisk plats att förlägga en konferens. Här finns nämligen ett stort antal fräscha möteslokaler. Avståndet från Scandic S:t Jörgen till Malmös centralstation är 600 meter. På Scandic S:t Jörgen finns en minibutik och gästerna på hotellet har tillgång till trådlös Internetuppkoppling.

Scandic S:t Jörgen är ett mycket bra alternativ för dig som reser tillsammans med barn. Vattenpalatset Aq-va-kul ligger endast fem minuters gångväg från hotellet. Scandic S:t Jörgen kan erbjuda sina gäster fina motionslokaler, såväl som bastu. Den hungrige kan njuta av god mat i Scandic S:t Jörgens restaurang, och den törstige kan slå sig ner i lobbybaren. För direkt kontakt med Scandic S:t Jörgen i Malmö ringer du 040-693 46 00.