Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hyrbil Malmö


Hyrbil Malmö. I samband med att du besöker Malmö kan det vara en god idé att skaffa sig en hyrbil. En hyrbil ger dig en härlig frihet att ta dig runt i och omkring Malmö. Kom alltid ihåg att du ska vara ute i god tid när du bokar en hyrbil i Malmö. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Malmö under högsäsong. Ofta är det också billigare att skaffa en hyrbil i Malmö i förväg än när du är på plats.

Det finns en rad olika uthyrare av bilar i Malmö. Således ska du alltid jämföra pris och hyresvillkor mellan flera olika aktörer på marknaden. Om du väljer att hyra din bil i Malmö av någon större firma så kan de i regel erbjuda en större valfrihet när det gäller bilmodeller. Fundera alltid noga igenom vilka krav du har på din hyrbil.

Några aktörer i Malmö som kan erbjuda hyrbilar är Hyrbilfor99 (Eriksfältsgatan 16A), tfn 040-19 00 99; AVIS Biluthyrning (Skeppsbron 2), tfn 040-778 30; Hertz Biluthyrning (Mariedalsvägen 32), tfn 077-121 12 12; Europcar (Kabingatan 1), tfn 040-716 40 och Sixt Biluthyrning (Thomsons väg 1), tfn 040-21 22 70.

Innan du kör ut från biluthyrningsfirmans parkering i Malmö så ska du alltid noga besiktiga bilen. Be uthyraren att nedteckna eventuella skador och skavanker. Om du inte gör detta så finns det en risk att du kommer att bli beskylld för att själv åsamkat dessa skador. Skulle det uppstå några problem under den tiden som du hyr bilen så ska du höra av dig direkt till din uthyrare i Malmö.

Kan du själv inte hållas ansvarig för den eventuella skada som uppstått så ska du be om ersättning från uthyraren. När du hyr en bil i Malmö är det mycket viktigt att du kontrollerar så att du är ordentligt försäkrad. Din försäkring ska täcka ansvar, vagnskada och stöld. Hör också efter om självriskreduceringsförsäkring samt kontrollera vad din hemförsäkring eventuellt täcker.

Skulle du tycka att det är svårt att första några paragrafer så kan du be uthyraren av bilar i Malmö att förtydliga vad det innebär. Innan du hyr en bil i Malmö så ska du också kontrollera vem som får köra bilen. Vidare ska du alltid undersöka om fria mil ingår i bilhyran. Om du inte får tillgång till din hyrbil i Malmö vid den tidpunkt som avtalats så ska du be om en hyresnedsättning. Skulle förseningen vara mycket stor så ska du kunna häva kontraktet. Vidare ska du komma ihåg att lämna tillbaka din hyrbil i Malmö i tid.

Annars finns det alltid en risk att du kommer att få betala dröjsmålsränta på beloppet. Innan du börjar leta efter en hyrbil i Malmö så ska du kontrollera så att du uppfyller de grundvillkor som finns. Ibland räcker det nämligen inte med att du har ett körkort för att du ska få skaffa en hyrbil i Malmö. Vanligt är att man måste vara 25 år.

Var också beredd på att uthyraren vanligen spärrar mellan 2 000 och 5 000 kronor på ditt konto som säkerhet i fall bilen skulle skadas. Denna summa får du sedan tillbaka när du lämnar tillbaka bilen utan att några skavanker uppkommit. Om du vill lämna tillbaka din hyrbil i Malmö på något annat ställe än där du hyrde den får du räkna med att betala en viss avgift för detta.