Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotel i Malmö


Hotel i Malmö. Varje år lockar Malmö en strid ström av resenärer från världens alla hörn. Malmö är en stads med multikulturella prägel, vilket avspeglar sig i utbudet av butiker och restauranger. I Malmö finns mängder av attraktioner och sevärdheter, såsom Lilla Torg, Malmöhus slott, Dringenbergska gården, Pildammsparken, Ribersborgs kallbadhus och Turning Torso.

Efter att du bokat din resa till Malmö är det hög tid att börja se sig om efter ett hotel. Malmö är en stad som kan erbjuda hotel i de flesta prisklasser. Det är alltid bra att vara ute i god tid då man ska boka ett hotel i Malmö. Detta i synnerhet om du tänkt besöka staden under den mest hektiska högsäsongen. Det lättaste sättet att boka ett hotel i Malmö är att göra det direkt över Internet. När du sitter framför datorn och letar efter ett lämpligt hotel i Malmö kan det vara en god idé att ha en karta över staden nära till hands.

På så vis ser du hur de olika hotellen i Malmö ligger i förhållande till sevärdheter och attraktioner. Malmö är en till ytan ganska liten stad. Så skulle ett hotel ligga något utanför stadens centrum så innebär det i regel inga problem. Malmö har dessutom en mycket väl utvecklad kollektivtrafik. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar ditt hotel i Malmö så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Därmed så minskar risken för någon obehaglig överraskning i samband med att du checkar in.

Åker du till Malmö för att fira något speciellt, som en bröllopsdag eller födelsedag, så vill du kanske att det ska finnas en flaska champagne, eller något liknande, på hotellrummet i samband med ankomsten. Kom i så fall ihåg att du ska meddela detta till hotellets personal då du gör din bokning. Då du bokar ditt hotel i Malmö så ska du också höra vilka regler som gäller ifall du skulle bli tvungen att avboka din resa. Hör dig också för ifall ditt husdjur är välkommet på hotellet.

Några av de fräscha och fina hotel som Malmö kan erbjuda är: Hilton Malmö City (Triangeln 2), tfn: 040-693 47 00; Elite Hotel Residens (Adelgatan 7), tfn 0771-788 789; Hotel Baltzar (Södergatan 20), tfn 040-665 57 00; Clarion Collection Hotel Temperande (Engelbrektsgatan 16), tfn 040-710 20; Quality Hotel Konserthuset (Amiralsgatan 19), tfn: 040-664 60 00; Continental Hotel (Hospitalsgatan 2), tfn 040-12 19 77 och Scandic Kramer Malmö (Stortorget 7), tfn 040-693 54 00. Letar du efter ett bra hotel som ligger i anslutning till Malmö Airport rekommenderas Best Western Sturup Airport Ht (Sturups Flygplats), tfn 040-50 05 70.

Om du väljer att ta bilen till Malmö, eller skaffa en hyrbil på plats, är det alltid en god idé att höra med ditt hotel ifall de har en gästparkering, och om det i så fall kostar något att ha bilen stående där. Saknas gästparkering är således detta en kostnad som du ska räkna med i hotellpriset. Vidare kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från ditt hem till det aktuella hotellet i Malmö.

En detaljerad färdanvisning hittar du å sajten Map24. Kom ihåg att ha telefonnumret till ditt hotel Malmö nära tills hands under resan. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några förseningar längs med vägen. När du checkar in på ditt hotell i Malmö ska du vara beredd på att kunna uppvisa giltig fotolegitimation.