Sök och boka hotell i Malmö

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Malmö


Flyg Malmö. Om du tar ett flyg till Malmö så kommer du att landa på Malmö Airport, som tidigare hette Sturup. Det är alltid bra att vara ute i god tid när man bokar ett flyg till Malmö. Är du flexibel beträffande resdagar och avgångar så kan du dock hitta prisvärda flygbiljetter till Malmö i sista minuten.

Enklaste sättet att boka ett flyg till Malmö är att göra det direkt över Internet. Oftast är det också billigast att boka sitt flyg till Malmö på detta sätt. I regel är det hårdast tryck på flygbiljetter till Malmö under veckosluten. Om du har möjlighet kan det således vara en god idé att leta efter avgångar mitt i veckan. Väljer du ett direktflyg till Malmö så blir resan inte bara kortare utan även ofta billigare.

Följande bolag erbjuder reguljär flygtrafik till Malmö: Direktflyg (Dala Airport, Örebro flygplats), Malmö Aviation (Stockholm-Bromma), SAS (Stockholm-Arlanda) och Sterling (Stockholm-Arlanda). Har du möjlighet så ska du alltid välja E-biljett. På så vis slipper du allt krångel med pappersbiljetter. När du bokar ditt flyg till Malmö så ska du alltid kontrollera att skatter och andra avgifter är inräknade i priset. Du kan boka ditt flyg till Malmö på sajter som Mr Jet, Supersavertravel, Travelstart och Travellink.

Vidare ska du alltid kontrollera villkoren, ifall du skulle bli tvungen att avbeställa ditt flyg till Malmö eller ifall ditt bagage skulle komma bort. Du ska alltid vara ute vid flygplatsen i god tid innan avresan. Är du osäker på vad du får ha med dig i handbagaget när du flyger till Malmö så ska du surfa in på ditt flygbolags hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med att du bokar din flygbiljett till Malmö, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till det aktuella reseföretagen. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon obehaglig överraskning längre fram.

På Malmö Airport finns flera restauranger och fik samt goda möjligheter till shopping.
För att ta dig till och från flygplatsen kan du välja mellan flygbuss och taxi. Flygbussarna avgår med jämna mellanrum. Avståndet från Malmö Airport till centrala Malmö är ungefär tre mil. Du kan boka taxi på telefonnummer 040-84 000. Reser du från flygplatsen in till Malmö kostar det 370 kr, med Airport Taxi, och reser du till Malmö Airport från Malmö kostar det 370 kronor. Vill du förköpa en E-bussbiljett kan du göra det på Flygbussarnas webbplats.

Vill du vila ut efter en lång flygresa, eller ifall du ska med ett flyg som avgår tidigt på morgonen, kan det vara en god idé att ta in på något av de hotell och Bed & Breakfast som ligger nära flygplatsen. Några av dessa är Best Western Sturup Airport Hotell (tfn 040-50 05 70), Nötesjö Hotell (040-48 38 00) och Crown & Country (tfn 040-48 30 19). För upplysningar om ankommande och avgående flyg, samt trafikstörningar, ringer du Malmö Airport på telefonnummer 040-613 11 00.

När du bokat ditt flyg till Malmö är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi. Malmö är en stad som kan erbjuda boende i de flesta prisklasser. Några fräscha och prisvärda hotell i Malmö är Elite Hotel Residens (Adelgatan 7), tfn 0771-788 789; Hilton Malmö City (Triangeln 2), tfn: 040-693 47 00; Quality Hotel Konserthuset (Amiralsgatan 19), tfn: 040-664 60 00 och Clarion Collection Hotel Temperande (Engelbrektsgatan 16), tfn 040-710 20.